Me & Him

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Friday, February 4, 2011

New Kitty Adopted!!

Assalamualaikum wbt to all my beloved readers!!!


Ape kabau oghang kampoonngg!!!!
Hehehe!
Lame nau aku tak update blog kan kan kan?
Mesti ramai yang dah missing-missing dengan aku ney kan kan?
Hihihi!
Takdelah weh, bukan apa...aku ni sebenaunye ada hal sikit...
Ecececehhh [cakap je lah ko pemalas nak hupdate...]
Errrr...tak..bukan....[tetap takmo kalah kan.....bley?]


Jadi di sini aku mahu mintak mahap same korang semua, pembaca belog aku yang ntah pape nih!
Mintak mahap! Mintak mahap! Gomenassai!! I'm so so sorry !!!
Ampunkan mak ye! InsyaAllah...kalau aku lapang, aku akan cuba hupdate selalu..jangan risau...belogleen takkan mati di sini sahaja!
Yeahyeahhh!!!! Hehee
Berkobau-kobau ye aku tulis nihh!!!


Oklah, entry kali ni aku nak story mory sikit pasal kucing baru yang adik aku kidnap kat rumah best friend dia sampai kawan dia tu nangis2 mintak pulangkan balik ...errr...bukan...kawan adik aku tu yang nak sedekahkan kucing ni sebab rumah dia dah banyak sangat kucing lah katekan


So here...presenting!!!!


errr...tangan yang kuku panjang cam MajinBuu ni bukan aku kehh...kuku aku pendek taww..ni tak lain tak bukan tangan Syakira ar sape lagi...tak senonoh!!!!! Aku cikgu tau baik ko kerat kuku ko tu sebelom aku yang keratkan pakai gunting!!!! eeeee

Nama Penuh: Anthony Debab
Nama Timang-Timangan: Toni @ Debab

Comel kan Si Debab ni!!! Comeeellll!!! Kawaiii!!! [Loratnye aku...]



Tapi kan...pada waktu yang sama....


Hahaha! Kesian Tini da jealous sebab dia ada adik baru...sibling rivalry..sibling rivalry tuuhh!
Tapi memang lah kan dia emosi-emosi bagai kan..mak buyung lah katekan...pembawakan budak...hahaha...
tak lama lagi makin meriah la rumah aku ni dengan kucing....
hurmm..bley bukak business nih..haha! Kaya nok!
Oklah! 
Aku cuti ni tak belajau pun..ish teruks betul aku ni...ape ntah nak jadi...
Yelah, bak kata orang-orang tua, Kalau belajar, belajar sungguh-sungguh...
Kalau cuti, cuti sungguh-sungguh jugak ye!
Hohoho
Banyak pulak aku melalut...
Oklah uollss...see you in the next entry!
Weeehuuu...!! Wassalam :)

7 comments:

Azham Vosovic said...

Kucing kamu sangat comel...walaupun saya kurang gemarkan kucing tp ianya sangat comel...

Amalina Sulaiman said...

haroslaa comel...ikot tuan laa..hohoho

kiwi said...

leen,dsbbkn ko mmg ske mrepek,aku trima ko seada nyer.......hahhahaha......x memasal....btw,debab mmg comel gle nk mati.....cubit2 die skit bg phak aku......kahkahkah

Amalina Sulaiman said...

hahahaha!!! boleh3....!!! tgu aku balik mggu depan...mmg siap arr aku cubet2 pipi dia yg tembam gebus uhh...eee...hahahahaha

Madre Amor said...

oitt!mana leh cubit, pipi debab tu penuh dgn bulu jer...
kalau geram sangat, tarik misai dier, meowwwww!!!hahaha.

JuJuE said...

comel giler!! btw nnti mesti tini bersumbang mahram dgn tony... ni tini bwk white elephant sape?

Amalina Sulaiman said...

ummi: hehee...alaa kalau tarik misai nanti dah x ensem kalu misai putuss...huhu

jujue: Hahaa....haroslaa tini uh da lah gatal cket...aku pown tataw la dia ngandongkan anak sape cuz bf dia ad 3 ko...gile ko...tataw sume da tanak btggungjawab...hoho