Me & Him

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Monday, September 19, 2011

Sambal Goreng Ummi Kite

Assalamualaikum wbt untuk semua pembaca yang kite sayangi...


Entri ni khas untuk ummi kite 
Kite sayang ummi kite
Ummi kite selalu buatkan sambal goreng untuk kite bawak bekal ke asrama
Sambal goreng ummi kite sedaapppp
Dulu masa kite kat asrama SHARODZ, ramai kawan-kawan kite suke mengendeng makan sambal ni dengan kite
Jadi, sekejap aje sambal goreng ni habis, licin


Tapi masa kat IPBA, lain plak ragam kawan-kawan kite
Ramai kawan-kawan kite tak tahan pedas
Yelah, taulah kite sorang je orang Melaka kat sini kan
Orang Melake je lah kan suke makan pedas-pedas ni
Orang lain sume perut manja-manja tak tahan pedas
Aiyoooo.....


Ummi, yang setakat ni, 
Fatinok dengan Malina aje yang melantak sambal ni...
Alaina pondan Muo tu pon taknak makan sambal ni...benci die mari kite cerca dia !!! haha
Si Waheida budak Kelate tu apatah lagi...manihhh belako sume makanan die...hoho *racist sgt statement*
Boleh tahan lama tak sambal ni?
Minggu ni sarapan roti sambal ajelah nampaknye...hehehe
Sayang tau kalau tak habiskan
Penat ummi kite buat....


Oklah kite ade keje nih
Malas nak tulis pepanjang
Kepada ummi kite,
Jangan risau, sambal ummi ni pasti akan habis jugak
Don't worry bebeh! Hahaha


Nilah sambal goreng mak kite.... xD

Tadi kite kluar dengan minachi ni kejap sebab die rindu kat kite...bukan kite yang rindu kat die ye....die yang rindu kat kite..hahahaha

P/S: Sorry la entri ni aku tergedik gune ganti name 'kite' plak kan...ala saje je nak menggedik di malam hari ni uolls...hoho

4 comments:

lea said...

motip menggedik di malam hari? hehehe

Madre Amor said...

hohoho...sambal tu mmg pedas, jgn slhkan mereka yg berperut manja tu...
awk pun makan sikit2 sudahlah...nnt tatet poyot...haha.Kalau simpan dlm peti sejuk boleh tahan lama sbb org gi Mekah pun bw bekal sambal camtu tapi perlu hangatkan semula bila nak makan, yank.

iqapika said...

keji doh kau

Amalina Sulaiman said...

leya: hehe harus la gedik....

ummi: huhu...sambal tu dah abes dah..fiqa, farah, fatin, alai sume makan....haha

iqa: haha harusla dengan ko la pulak..xD