Me & Him

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Thursday, December 1, 2011

RIP

Salam


Harini aku dapat berite sedih daripada makcik aku
Kucing dia 2 ekor dah innalillahiwainnailaihiraji'uunn...
Aku tumpang sedih
Wuwuwuwu T______T (aku tengah menangis ni..sadis gile)
Yela aku dapat rase ape perasaannya bile haiwan kesayangan kite mati
Cuz kalau bagi sesape yang ikut belog aku ni tau le betapa aku meroyan waktu anak-anak kucing aku mati dulu
Lagi-lagi salah seko daripada kucing makcik aku yang mati tu abang Debab aku
Boboy name die
Sobs2
Sedih sangat nok
Mak sedih ni!
Baru 2 hari lepas aku dapat peluk cium si Boboy tu
Petang semalam dah kiok kene langgar
sama nasib die macam si Manis...
pon kene langgar jugak
Sapelah yang buta sangat tak nampak ke kucing segemuk-gemuk Boboy and Manis tu melintas?
Bangang...


Makcik aku meroyan
Aku pon nak meroyan gak...
sedehhhhh~
Hwaaaaaaaaaaaa~


Hanya ALLAH la yang tahu betapa sayangnye aku kat kucing2 aku taww...
Aku sayang kucing aku macam aku sayang anak2 aku... (haha macam le aku ade anak kannnn)
tapi yelah..bile kita membela haiwan ni, kite akan bagi die TLC (Tender Loving Care)
same le macam anak kan
kene bagi TLC gak


Bila aku dapat tau berita si Boboy ni meninggal tadi
Aku terus lari carik Debab
Aku pelok Debab kuat2
Pastu aku cakap kat die "Bab jangan tinggalkan akak tau...nanti akak mesti sedih giler.."


Aiyoooo malas nak tulis lagi
Korang bukannye paham pon bahase aku yang tengah mamai + sedih + meroyan ni
Oklah
Out~





2 comments:

Airil Azmei(Sky EagLe) said...

sabar..aq doakan semoge rohnye aman di sana ^^

Elle Who? said...

haha...diorg mmg kompem msk syurge pon..