Me & Him

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, July 27, 2011

Selamat Tinggal Suri

Suri...
Akak sayang Suri sangat-sangat
Akak tak tau kenapa Suri mati
Suri sakit ape sebenarnye?
Semalam Suri elok aje bila akak bagi makan kan...
Cik Dodi pon ada datang lawat Suri and adik-beradik yang lain semalam...
Kan Suri ok aje ...Suri makan banyak sangat akak ingat Suri dah mula gain appetite...
Tapi rupa-rupanya Suri makan banyak sebab Suri dah nak tinggalkan akak...

Akak sedih sangat...
Akak tak sangka Suri boleh mati
Singlet pon sedih...asyik mengiau aje dari tadi
Sama dengan Yenna and Putih
Kera aje tak

Tapi akak sedih tau....
Suri...masa akak gali kubur Suri tadi pun akak tak boleh berenti nangis...
Akak rasa bersalah sangat...
I'm so so sorry sebab tak jaga Suri elok-elok sampai Suri boleh mati....
Akak sayang sangat kat Suri tapi sekarang Suri dah tak ada...







Suri mati depan mata akak...
Tiba-tiba badan Suri jadi sejuk aje
Akak ingat akak sempat bawak Suri pergi jumpa Vet..
kan dah janji nak jumpa Vet hari ni...
I'm so sorry Suri..
Allah Bless your soul, my dear kitty... :'(
Lots of love...

5 comments:

bella bellitos said...

lin, sedihnya. suri sakit ke? poor suri. RIP.

Madre Amor said...

Ya Allah, kenapa dgn Suri tu, kak?Ummi sedih dan terkejut betul ni...tak dapat nak tahan air mata.
Nak masuk mesyuarat jap lg nnt org ingat nape nanes...huhu

Amalina Sulaiman said...

bella...tak tau la bella...x sempat nak bawak pegi vet dia dah mati...sobs2

ummi...tau xpe..ni bace ummi komen pon rase nak nanes balik suda...wuwuwuuu

ASyraff Ryu said...

takziah

Amalina Sulaiman said...

thanks athir...