Me & Him

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, October 18, 2011

New Leptoap

Assalamualaikumwbttoallmybelovedreaders!


Hari ni batak dapat leptoap baru soooooo happy and glad! Tra-ra-ra-ra-rahhh!
Thanks ummi and abi !! I leebbbb both of you soo much! Muah3!
Tu yang menggigil2 taip kat sini ni sebab teruje nau kan pakai leptoap baru...hahaha dah tak nampak space key kat ne.
By the way minggu ni aku busy lerrr...so tu yang ntah ape-ape lah mood aku...hehe
So minta maaf sangat2 kat sesiapa yang terasa dengan aku..tak sengaja ok kalau tibe2 termarah or tersentap...x sengaja la sayang2 ku sekalian...bukan suke suki aje nak memarah...


Jadi hari ini mak very happy so takmo marah-marah...
esok lusa tulat tunggik pon mak takmo marah2...
sebab jumaat ni mak dah tue..mak dah jadi budak 20 tahun yeay!! haha
Cepat bagi mak hadiah!
Hahaha...taklah...mak ni bukan harap hadiah pon sebenarnye *ececeyh*
Kalu tak bagi pon xpe...tapi mesti janji kena doakan mak panjang umur and murah rezeki tawww! Pastu doakan mak dapat suami yang baik and jadi perempuan yang solehah...ok uolls?


Oklah...mak dah mengantuk ni mau tidur...esok mak ade kelas uolls...
By the way dah lame tak gune bahasa pondan dalam belog niy sebab maybe mak takde mood kot...
Yelah kan minggu lepas kann......okehh teettttttttttt stop....forgive and forget ok uolls...
Malas nak cite mak nak tido! huhu


Goodnite uolls...
sleep tight..
peluk bantal bucuk kuat2..
mak cayang uolls semua pembaca belog mak ketat2!


Sayaaanggg uolls semua sesangat! :)

Leptoap baru makkk!!! hehe

8 comments:

Madre Amor said...

makkkk aiiii!!!sendok sangat bahasa nyah!
hehehe...hahaha...huhuhu.

kiwi said...
This comment has been removed by the author.
Amalina Sulaiman said...

ahhahaa~ haruslaaa,..kite kan anak madre sendok...tu yg jd camni nihh..hahaha

^^Nur Izat^^ said...

kau nak caras kak senduk ae leen? hahaha

Madre Amor said...

hepi birthday 2u,
makan ubi kayu,
Hisap t**** lembu,
hepi birthday 2u.....
lepi tu kira birthday gift ler eyyhh!! weeee!!!
hahaha ade gak yg nk jd sendok Jr upenyer.

Amalina Sulaiman said...

zaty hahaha!! haros laaa...tu mak sifu mek tuuuu..ko jgn men2,..hehe

ummi: hisap t**** lembu???? eeee xnak! hahahahaha...mekasih ibuku di atas hadiah yang amat bernilai nihh...thanks for giving me birth and let me see the beauty of this world...without u, i'm NOTHING...love you and abi more than anything else in this world...mmuaahhhh!

IdaShazana said...

mak pun tumpang hepi

Amalina Sulaiman said...

haha