Me & Him

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Sunday, November 6, 2011

Header Baru

Harini mak tak tahu nak buat ape di Aidiladha yang mulia ni...
Assignment melambak tapi tak tahu mana satu nak buat dulu...hehe (boleh gune ke alasan ni?)


So mak pon macam biasa, bukak buku conteng mak, menyonteng la ape lagi kan...
Conteng lah kan...siap buat art pakai make-up mak lagi tu...habis kontot lipstick mak kerjekan...feeling sangat nak jadi make-up artist, make-up kan buku pon jadiklah kannnn..
Tapi tetibe nampak comel pulak hasil contengan mak tuh...
Siap cium-cium lagi kannnn...ko hado?
Kalau orang tengok mak mesti ingat mak gile nak kahwin sebab cium buku
Padahal nak tengok lip mark mak ni ada tak rupa lip mark Angelina Jolie ke tak kannn
Tengok tuh feeling lagi..padahal ada la sikit-sikit rupa lip-mark saathiya...haha
dheyyy! Kutuk bibir saya kaa?


Lantak la korang nak komen hape....ade mak kesah pulak kannn?
Dah2..mak nak sambung buat assignment....banyak uollss...
Uolls mampu sambil buat assignment sambil cium buku...
Ni baru betul belajar okehhh...
Non hado~


ha..nilah akibat banyak sangat isap rokok...ni kucing mak si Tini ni nak buat braces katenye...tak main lah g buat kat dentist kerajaan je uolls...nak g swasta gak..mampoo? Sape daddy gula kat luar sana nak sponsor, sila-sila la contact mak k? haha

Budak comel ni datang beraye rumah mak tadi...dia cakap, "Camat Ari Aye! Nak lo titap moleh?" atau bahasa normalnye "Selamat Hari Raya! Nak telur kicap boleh?"




3 comments:

ummi said...

cantek laa gigi Tini tu, mampu sangat nak wat braces... Kasi ngongak sudeyhh...

lea said...

girl, you DID IT!

hehehe cantik header XD

Elle Who? said...

ummi: haha...aah betul jugak kan..kalau dah gongak x dapat nak gigit orang lagi....

lea: hahaha~ shanaynay sgt ayat ko.....mekasih mbak~ haha