Me & Him

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 19, 2011

Happy Final!


Hai uolls!


Sebenarnye aku ni tak adelah benda nak stoly moly kat uoll memandangkan petang ni aku dah janji dengan si Rozai nak g main JUTARIA. Perghh! Macam bebudak aje kan pangai budak sorang ni keje asek men JUTARIA jek. Tu lah...kecik-kecik kat sekolah sape suruh jadi skema badak...kan dah tak puas nak main mende-mende ni semua...gitteewww...




Tapi janji tu terpaksa dikhianati sebab aku rasa bersalah sangat hokehh uolls...sebab apa ye? sebab...dah lah tengah study leave ni ..ko plak bley kan pergi joli katak main jutaria...choiiiiiiiii


Nanti lah lepas exam ke..takpun masa bile aku tertekan sangat baca buku, baru kite release dengan men Jutaria ye Alainok!! Hahaha


Aku ni dikirakan sebagai seorang student yang agak kritikal jugaklah memandangkan markah aku ni sebenarnya kat paras-paras hidong ajelah....hidung plakk takdelah mancung macam Samy Vellu kan ..hidung penyek aje kan...jawa totok lah katekan...ok jangan salahkan ibu mengandung ...muahahahaha (malina tak salahkan ummi and abi ok...huhu)


Jadi, dalan minggu yang paling kritikal habis ni, aku rasakan macam dah takde masa lagi dah nak baca A-Z setiap buku-buku itew...tinggal selak-selak nota aje lah..nota tu pon banyak pinjam kawan. Tak pun tengok kat Tenet...kannnn....memang hazab ok perangai aku pemalas nak buat nota....Nota ada tapi aku sendiri tak boley baca...bleyy? Tulisan hazab sangat ok uoll....sebab tu lah banyak kerja aku print out aje....tu yang orang kata kemas aje buku aku sebab semua bahan print, tampal, print tampal...ko mampu?


My handwriting's sucks! Choiii


Jadi, sebagai seorang manusia biasa dan juga hamba ALLAH yang beriman, di sini, aku nak lah menyusun 20 jari aku...sembah ratu kat uolls ok....nak mintak hampon dan mahap kat korang semua kalau-kalau aku ada buat dosa kat korang...ye lah..mana tau kan tulisan aku ni ada buat ko terasa ke...buat ko panas hati dengan aku ke...tak sengaja ok...huhu...harap-harap korang doakan lah kejayaan aku dan course mates aku yang 39 orang lagi ni untuk berjaya dengan gemilangnya dalam final ni...tak mo la ada yang sangkut ke...tersangkut ke...kene sangkut ke..touch wood! Touch wood! mudah-mudahan segalanya dipermudahkan oleh-Nya...AMIN.....




Ok lah..ni aje nak cakap...dah petang ni, malam karang la baru aku study...Lepas Asar ustaz cakap tak elok study ok...malam-malam nanti lah... :)


Doakan aku tau!!! Ko tak doakan, tak mo kawan! 


Tatatititutu!!! :)


Wassalam.. :)

7 comments:

Miss Zati (^___^) said...

jutaria maen lps final la yang.. haha... gud luck yaww... :D

Amalina Sulaiman said...

hahaha thank u! thank u! xD
G pesan kat alainok tu haa...haha

fadh ^_^ said...

gudluck yaww

ASyraff Ryu said...

good luck yup

Amalina Sulaiman said...

fad: hehe mekasih fadh!! cayunk ko lebey! huhu

athir: hehehee~ ok2...same goes here...ko pon gudluck final kehh? :)

Madre Amor said...

Elok ler beriadah selepas 'Asar yank, jangan tidur pulak. Paling tidak pun turun naik tangga apartment tu dah cukup.Otak akan lebih cerdas jika badan kita cergas.
Good luck.

Amalina Sulaiman said...

hehehe...insyaAllah mi...terime kasih...doakan kejayaan kami tau? I love u very much...huhu