Me & Him

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Sunday, April 17, 2011

Hello Template Baru!

Assalamualaikum wbt!!


Hahaha!
Batak Batak Batak Batak !!!
Gwa batak!


Kalau dulu belog aku layout macam kanak-kanak ribena...




Sekarang dah tukar macam Jaafar Onn pulekkk kannnn.....
Donat sangat! Dengan sunflower2 bagai ni! Ahhh!! Dah aku suka bunga ni...nak buat macamana lagi?


Muahahahaha!
Suke hati korang lah nak kutok ke hapa kejadah janji hati aku gumbira sekarang ni....


Sebab ni adalah kali pertama aku membirah-birah create header sendiri, ok!!
Walaupun agak gediks gambar header aku, tapi ahhh!! Tak kira! Ada aku kesah?
Sebab tak tidur ok time nak siapkan header ni tau! Semangat berkobar-kobar !!!....selagi tak siap, selagi tu jiwa aku kacau! Tidur pun tak lena....Mengigau header aje....header....header...zZzzZzz...




Santek tak header aku buat nih??? Santek tak?
Ke pondan sangat ek? Alah....biaulaa...janji I happy, uoll...


Sebab colour dia pon happy...
Belog happy, Tuan punye belog pun harusla happy kannnn 
Harap-harap readers pon happy jugak lah..okeehhh?


Hikhikhik! (Dah sewel...)


Aku ni sebenaunya dah curik tulang ....set konon-konon nak siapkan reflections untuk literature (plural ok reflection tuh!) Tapi hampeh aku boleh melencong pergi buat header...


Tulah kan....batak ....hahahaha


Selamat tinggal old layout!
Harap-harap dah ade layout baru ni, aku makin rajin la kan tulis belog....
Tu tak pasti and tak janji, tapi kite tungguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu......


Bye-bye !! :)

7 comments:

indo said...

thanks atas infonya gan, http://ptc-tian.blogspot.com/, cuma mau bagi info gan cara mendapatkan uang dari klick2 aja klick disini gan

fadh ^_^ said...

hadoi~kelakabtol lah ayat2 ko ni amal.
saket prot aku bace.
harharhar

Amalina Sulaiman said...

hehehehee!!! kelakau ke weyy?? alalalaalalallaa....i mmg klakau pun u...aww! hehe

ASyraff Ryu said...

wah...awesomeee...nnty tolong aku wt header macam ko.....lawa siot

Amalina Sulaiman said...

hehehee b-day boy punya pasal...insyallah.... :)

Anonymous said...

akak...hekelehhh
hehe!

Amalina Sulaiman said...

amboih!!!! ni mst syakira neyy!!! motipp sangat! hahaha