Me & Him

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Saturday, April 9, 2011

Visiting A Sick Friend and IKEA

Assalamualaikum wbt to all!


Sorry la aku ni jarang update.
Hihi...tinggal satuuu aje lagi assignment kene siapkan and kene submit Monday ni.
So, kali ni aku update sikit aje lah ok?
Hari Ahad yang lepas, girlfriend ..ooppsss...boyfriend Alaina, Hencek Amir Hamzah ter'accident'. Isk3...


Kesian kat diorang ni. Memang cun betul timing si Amir ni accident. Masa tu kitorang tengah siap-siap nak pergi makan malam, dalam lebih kurang pukul 6ptg camtu lah. Then, si Alainok ni dapat call dari kawan si Amir ni yang Amir kemalangan...sebab terlanggar pot hole kat jalan depan BHP. Nasib baik ko pakai helmet Amir oii... Aiyooo...Kitorang pun bergegas la teman si Alai ni pergi PPUM (Pusat Perubatan Universiti Malaya) naik cab...memang tergesa-gesa lah jugak...Aku, Wahed and Alaina bertiga naik cab. Pastu baru Myra pulak menyusul datang dengan ehem-ehem dia. Gitteww kan...Meriah betul PPUM tu dengan kehadirang kitorang semua...Amir waktu tu ada kat atas Weelcha..
Ni gambar dia (Credit to wahed's phone)



Wahed kata, "perghh sian doww betis Amir!! Dah tak sexy! hahaha"

Then Hari Selasa kelmarin, kitorang datang lagi jenguk si Amir ni yang dah terlantar kat hospital. 6 hari mamat ni duk warded kat PPUM uh sebab nak buat plastic surgery..eehh bukan3...sebab nak buat Maxillo Facial Surgery untuk dua-dua rahang dia yang patah tu. Jumaat semalam la baru dia dapat discharge. Wahh tough betul la si nok sorang ni...same macam girlfriend dia...bagus3....cinta sejati uoll...haha



Sempoi ok nok 2 orang ni uoll.... haha xD

Sian Memey tak masuk picca...huhu
From left: Me, Wahed, Alaina, Amir, Myra and Fiqa

Pastu, alang-alang dah ada driver kan (Memey Suhaiza @ Mirul) kitorang pon apa lagi..merayap lah pergi IKEA kejap...tengok barang-barang kat sana...makan meatballs...huhu

Mencekik tak ingat dunia...tapi nasik tetap dalam ingatan...perut Melayu la katekan kan....


Memey@ Miyulll :)

eyt...kami perempuan tulen ok uoll...bukan macam Alai n Amir tu..hahahahaa


Balik tu straight pergi practice choral speaking! Memang penat ok. Tapi ok lah kan dapat release tension kejap sebab lepastu dah macam nak demam siapkan assignment Comm and sekrang ni Linguistic pulak. Apa-apa pun please wish me the best for the becoming final, ok? 
Nak off dulu. Tata!!

Wassalam... :)


4 comments:

Madre Amor said...

Adoyaiii....ciannyer, Amir.Pesan kat Alaina supaya jaga baik2, doakan Amir mudah2an cepat sembuh.

Amalina Sulaiman said...

hahahaa.....!! Alaina da jumpa da mak bapak amir, mi....jadik le tue...hahahahaha

bella bellitos said...

hahahaha..kdg2 aku konpius alai ngn amir ni..mne 1 laki mne 1 pompuan nth...

lpg xleh lupa muka cuak alaina mase 1st time nk jmpa parents amir..klala siot!! diam je lam keta..kahkah!

Amalina Sulaiman said...

eleh lailai tu buat2 je muke cuak...dalam ati tak menyabar nak jumpe bakal mertua....mak amir dah berkenan la kot kat dia...makin seronok aje ak nengok dia g singgah hospital kelmarin... xD