Me & Him

Daisypath Anniversary tickers Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 12, 2010

Award Beautiful Blogger by Ms Aini :)

Ok Assalamualaikum wbt to uolls!


Uhuk uhuk uhuk!
Hermmm...
I ni nak kata famous dengan controversy sensasi ni, tak jugak...memang tak boleh nak cakap apa lah yek..maklumlah artis baru yang hawte kan...asyik-asyik dapat award aje...I jadi buhsan uollss~ [bweekkk!! gedik+nyah nak mampos statement]


Hahahaha
Kali ni aku nak menangis sampai Melaka banjir! Aku dapat award lagilaahh!!! Kali ni from Ms Ainie


Eeee...seronoknyee...eee seronoknyee...haha [overkah aku?]

Oklah tanpa membuang masa lagi
Nilah dia punya soalan


1. Make a cute thanks and wishes to the person who gave you this award:
    Oh dear Aini, thanks so much for this award,ok! Mak terharuuuuuu! God Bless ya! xD


2. Spread the award to 15 bloggers whom you think their blogs are totally awesome!

  • Tnal_Gaga
  • Rizal Nok
  • Azham Vosovic
  • Fatin Eliya
  • Alaipok
  • Merazati
  • Iqa Pika
  • Kere
  • Airil Openg
  • Jaazli
  • Eizhar
  • Athir
  • Syero
wah! dah tak larat den nak list and link kan....amek kau! Cukup ke 15? Malas haku nak kira <__<"

3. Tell 7 interesting truths about yourself
  1. I love my family a lot
  2. I go to IPBA
  3. I cook
  4. I love to read
  5. I sleep when I'm stress
  6. I love my pet
  7. I don't like liars
Hahahaha-ROFL! Very very interesting facts, aren't they? [Bongok.Ni semua akibat dah penat nak siapkan 3 entries dalam sehari sebab biasanya aku 1hari satu entry pun payah and ikut tahap kerajinan..Duh!] 

Hokey! Dah habis! Dah-dah-dah!

Sekarang ni aku dah balik rumah balik. 4 hari je aku duduk kat rumah nenek...
Macam-macam cerita...aku nak bukak laptop payah ohh kalau kat rumah nenek cuz everytime aku surfing overlimit aje nenek aku duduk depan aku sambil buat muka inesen and tadah tangan ke langit seraya berdoa kehadrat Illahi:

"Ya ALLAH Ya Tuhanku, Jauhilah aku daripada gila leptoap [nenek aku pronounce laptop macam nih]."

Ko tak terbakau???
Zaassssss....! Last-last aku nak bukak leptoap kena sorok-sorok, kalau tak kena terjah:

"Ko buat ape je Na oii? Bukak pesbok le tu. Haaii ape lah yang seronok nau mendealah leptoap nih..pot pet pot pet...."

Lalu aku pun terbakau lagi....Hangus rentung den...tu yang pergi layan wrestling WWE ngan nenek haku tuh.

Hahahahahaha
Why am I telling you guys this???


Ok lah!
Papai!
Salam xD

4 comments:

kiwi said...

hahahahha........trharu aku nok......mekasih lar sesgt yer....aku hargai nyer.....waaahhhhhh!!!!!! hahahha.....ape2 pn blog ko rawks....hahahhaha........

Rusitah said...

Nenek awk tu nak kan perhatian. Kalau ada org depan mata pun tapi tak blh lawan sembang2 n gebang2 nak wat ape? huhuhu..balik je lah mek!!(bajet ummi yg sunyi pulak)

Amalina Sulaiman said...

alaipok- wokey yunk! same2 ...hihi

ummi: hohoho! alah...xpe...nenek saje je nk bermanja2 ngun kite berdua...ekeke xD

ASyraff Ryu said...

thanx sbb list kan blog aku...hahahah..lama dah tak bukak